Comments are off for this post

Vi söker elevrådsutvecklare!

Är du redo för en utmaning som kommer ge dig kunskaper för livet? Bra! Nu söker Sveriges elevråd – SVEA nya elevrådsutvecklare.

Sveriges elevråd – SVEA är en organisation av elever, för elever. Mycket av vårt arbete utförs av elevrådsutvecklare som är ideellt engagerade människor som brinner för en bättre och mer demokratisk skola! Oavsett om du är intresserad av projektledning, elevers rättigheter eller att utbilda finns det nu möjlighet för dig att bli mer engagerad och få tillfälle att vara med och utveckla Sveriges elevråd – SVEA!

Det finns tre olika grupper inom elevrådsutvecklarna: utbildare, elevers rättigheter och projektledare.

Klicka här för att komma till ansökan. I ansökan väljer du vilket uppdrag du vill söka, där finns också mer information om uppdragen. Du får söka mer en ett uppdrag!

Uppdragen sträcker sig över ett år och är helt ideella, alla som blir antagna kommer få utbildning inom Sveriges elevråd – SVEA och möjlighet till kompetensutveckling under året.

Om du ansöker måste du kunna medverka på Grundutbildningen den 13-15 januari 2017. Blir du antagen får du mer information om denna då.

Ansökan är öppen till och med den 28 november!

Comments are closed.