USE YOUR VOICE

USE YOUR VOICE är Sveriges elevråd – SVEAs utbildningshelg för elevråd på högstadiet och gymnasiet. Under vårterminen bjuder vi in våra medlemmar till en helg fylld av föreläsningar och workshops där elever från hela Sverige träffas för att byta erfarenheter och lära sig mer om elevrådsarbete och demokrati.

NÄR? 15- 17 maj

VAR? BODEN

TILL ANMÄLAN >>

DEMOKRATISK ORGANISERING

Temat för årets USE YOUR VOICE är: Demokratisk organisering. Det innebär att vi kommer att fokusera på det demokratiska elevrådet. Genom att organisera oss, hålla inkluderande möten, dela kunskaper och diskutera olika perspektiv skapar vi demokrati.

Under utbildningshelgen kommer ni att lära er mer om hur en kan göra skolan mer demokratisk. Stärk era demokratiska muskler tillsammans med oss och skapa en positiv förändring genom ert elevrådsarbete!

Mer information om USE YOUR VOICE 2020

VIKTIGA TIDER ATT HÅLLA KOLL PÅ

Incheckning för USE YOUR VOICE öppnar 11.00. Då kommer det finnas möjlighet att lämna bagage. 13.30 kommer det att vara en workshop för de som har anlänt till Boden och 15.00 börjar invigningen. Träffen avslutas  15.00 söndag den 17 maj.

MAT & BOENDE

Alla deltagare övernattar och äter tillsammans på Björknäsgymnasiet. Vi sover i klassrum på luftmadrasser eller liggunderlag. Alla tar med sig egna sovsaker som kudde och liggunderlag/luftmadrass.

Middag serveras 18.00 på fredagen den 15 maj och sista målet på söndag blir lunch.

ATT RESA TILL BODEN

För att ta sig till Boden är det bäst att ta tåget. För att kunna vara på plats i tid kommer det troligtvis vara bäst att ta nattåget, beroende på var i landet du åker ifrån.

Det går även att ta flyg till Luleå, för att sedan ta tåget till Boden.

Dubbelkolla gärna med tåg eller flyg i samband med att du ska anmäla dig, och glöm inte att boka tåg i tid om du har längre att åka. Väl i Boden tar det 20 minuter att gå till skolan från stationen, eller så går det att ta buss 21, 28 eller 44 till Björknäsgymnasiet.

LÄS INBJUDAN >>

FRÅGOR OCH SVAR >>

PACKLISTA >>

SCHEMA – KOMMER SENARE

TILL ANMÄLAN >>

 

Har du några frågor kan du höra av dig till projektsamordnare Malin på malin.klein@svea.org eller telefon 070- 718 88 09.

SVERIGES ELEVRÅD – SVEA

Norr Mälarstrand 24
112 20 Stockholm

KONTAKTA OSS

08-562 788 00
info@svea.org

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV.

SOCIALA MEDIER