Skoldemokrati är superviktigt och ett av huvuduppdragen för skolan! 

Vill ni stärka skoldemokratin på er skola? Genom vår digitala utbildning om skoldemokrati får eleverna verktyg och kunskap om lagar som rör skolan. demokratisk organisering och påverkansarbete. Vi erbjuder en interaktiv, rolig och lärorik utbildning anpassad till det digitala klassrummet.

Utbildningen sker via den digitala mötesplattformen ZOOM. Det går att boka utbildningen antingen fm (09:00-12:00 ) eller em. (13:00-16:00). Högstadium och gymnasium. Deltagarantal 5-50st. 

VAD INGÅR I DEN DIGITALA UTBILDNINGEN?

Utbildningen ger eleverna kunskap om skoldemokrati, elevers rättigheter, lagar och regler som omger skolan och positivt påverkansarbete. Eleverna får teoretiska och praktiska verktyg för att kunna bidra till skoldemokratin. Det är en interaktiv utbildning där eleverna får reflektera och utmanas i olika övningar.

Vi kommer att prata om de utmaningar som finns i skolan nu och hur elever konkret kan bidra till att hitta positiva alternativ och lösningar. 
Efter utbildningen tilldelas alla deltagare ett intyg på att de genomfört utbildningen. 

KOSTNAD

Vi vill att så många elever som möjligt ska få ta del av utbildningen. Därför har vi ett reducerat pris på 4500 kr.  

BOKA EN DIGITAL ELEVRÅDSUTBILDNING

 För frågor och bokning kontakta vår utbildningssamordnare Felicia på felicia.gonzalez@svea.org eller ring henne på 070 – 718 88 06.