Comments are off for this post

Sveriges elevråd – SVEA söker utbildningssamordnare

Vill du vara med och stärka Sveriges elever och arbeta för en bättre och mer demokratisk skola? Vill du ansvara för att samordna vår utbildningsverksamhet? Då ska du söka tjänsten som utbildningssamordnare hos oss på Sveriges elevråd – SVEA.

I rollen som utbildningssamordnare ingår att arbetsleda, rekrytera, behålla, utbilda och motivera våra ideellt engagerade utbildare. Du ansvarar för kontakt med beställare samt utvecklar vår utbildningsverksamhet.

Förutsättningar
Tjänsten är på 100%, provanställning på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad på Sveriges elevråd – SVEAs kansli i Stockholm. Tjänstgöring förekommer obekväma arbetstider såsom helg- och kvällstid. Vi har kollektivavtal med IDEA. Tillträde i september 2017.

Så här ansöker du
Skicka in din ansökan (personligt brev och CV) till Sveriges Elevråd – SVEAs generalsekreterare Filippa Drakander, filippa.drakander@svea.org senast den 5 augusti. Märk mailet med ”Utbildningssamordnare”. Har du frågor, maila Filippa Drakander på ovanstående adress.

Läs mer om tjänsten här.

Comments are closed.