Brinner du för skolpolitik och vill skapa en bättre och mer demokratisk skola? Har du utbildning inom kommunikation/PR, statsvetenskap, samhällsvetenskap, administration, projektledning eller marknadsföring? Söker du praktikplats för minst 3 månader? Är du självgående, initiativrik och strategisk? Då kan du vara den vi söker!

Inför våren 2015 söker vi två praktikanter till kansliet i Stockholm. Vi söker till två olika tjänster; verksamhetsutvecklare och politisk sekreterare. Som verksamhetsutvecklare får du bistå oss i vårt arbete med kommunikation- och medlemsstrategi, vi söker dig som är självgående, kreativ och har lätt att ta kontakt med nya människor! Som politisk sekreterare kommer du få bistå vår förbundsordförande i politiskt påverkansarbete, vi söker dig som är strategisk, noggrann och har ett intresse för samhällsfrågor och skolpolitik.

En praktik på Sveriges elevråd – SVEA innebär att din kompetens faktiskt efterfrågas och det finns stor möjlighet att få ansvara för egna uppgifter och driva egna projekt. Praktiken är även ett sätt att få värdefulla erfarenheter för fortsatt arbete inom civilsamhället och offentlig sektor.

Läs hela annonsen här.