No comments yet

Sveriges elevråd – SVEA söker Elevrådsstödjare

Nu utlyser vi ytterligare en tjänst på kansliet i Stockholm. Vi söker en Elevrådsstödjare vars huvudsakliga ansvarsområde är att vara ett regelbundet stöd till organisationens medlemmar och upprätthålla kontakt med elevråd gällande deras verksamhet och medlemskap. Elevrådsstödjaren ansvarar även för organisationens grundutbildning av nya ideellt engagerade elevrådsutvecklare. Tjänsten är administrativ med ansvar för att organisationen har en effektiv löpande administration kopplat till vår utbildningsverksamhet och medlemskapshantering.

Har du erfarenhet av elevrådsarbete? Brinner du för en bättre och mer demokratisk skola? Är du driven och utåtriktad person som vill arbeta för elevers organisering? Då är denna tjänsten för dig! 


 

Sök genom att skicka personligt brev och CV till generalsekreterare Lisa Klefbom, på lisa.klefbom@svea.org. Vi kommer att intervjua löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 maj. Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta Lisa Klefbom på 070 – 718 88 03 eller via mail.

Läs hela annonsen här

Post a comment