No comments yet

Sveriges elevråd – STHLMs regionskongress

På Regionskongressen bestämmer ni medlemmar intriktningen för Sveriges elevråd – STHLM under det kommande året. Detta är en av regionens viktigaste händelser som verkar för att elevråden i Stockholmsregionen ska få påverka regionen och utbyta erfarenheter med varandra. Förvänta dig en dag av intressanta samtal och diskussioner, skratt och nya värdefulla kontakter.


Vi kommer vara på Väsby nya gymnasium i Upplands Väsby. Kongressen börjar den 12 oktober klockan 09.00. Vi börjar redan 08.30 för att alla ska bli inskrivna och komma på plats. Vi bjuder även på mat och fika under dagen.

För att få delta på Regionskongressen krävs det att ditt elevrådet är medlem hos Sveriges elevråd – SVEA och är belägen på en skola inom Stockholms län. Så klicka dig in på https://svea.org/medlem/bli-medlem-1och bli medlem redan nu!

Det går även bra att skicka in medlemsansökan efter anmälan till Regionskongressen. Meddela oss då detta genom att fylla i information om detta i Övrig information i detta anmälningsformulär samt när ni skickar in medlemsansökan.

För att få delta krävs dessutom att du anmäler dig, vilket du kan göra på denna länken: 
https://docs.google.com/forms/d/1OvPBgI0vfygAVy4GLWfLjvE3WI-mpmE7dO9NceOwzeQ/viewform

Vi ses!

 

Post a comment