Comments are off for this post

Nu kan du söka till att bli utbildare hos Sveriges elevråd – SVEA!

Nu finns det möjlighet att söka till att bli utbildare hos Sveriges elevråd – SVEA! 

Att utbilda hos Sveriges elevråd – SVEA betyder att du får åka runt i Sverige och göra skolsverige bättre! Du blir en del av en fantastisk grupp av andra utbildare som alla brinner för att engagera och inspirera elever. Som person gillar du att utvecklas tillsammans med andra och att leda grupper. Låter det spännande? Sök till utbildare!

Utbildarrollen innebär att tillsammans med andra utbildare få komma ut i skolor och bland kommuner för att utbilda elevråd och elevskyddsombud. Våra utbildningar ser lite olika ut och innehåller bland annat: projektledning, elevers rättigheter, verktyg för påverkan och framgångsfaktorer för elevråd.

Som utbildare hos oss ska du ha möjlighet att hålla minst två utbildningar per termin och får även möjlighet att delta på våra nationella träffar som elevrådsutvecklare. Dessa går av stapeln två gånger per år! Uppdraget löper årsvis och när det är avslutat får du ett intyg att du varit engagerad som utbildare hos Sveriges elevråd – SVEA!

Har du fler frågor om hur det är att vara utbildare? Kontakta utbildningssamordnare Felicia på utbildning@svea.org eller på 070-7188806!

HÄR SÖKER DU TILL UTBILDARE!

Comments are closed.