Utvecklas med Sveriges elevråd – SVEA
Vi samlar och stöttar elevråd i högstadiet och gymnasiet. Ett medlemskap hos oss är gratis och som medlem får ni ta del av våra medlemsförmåner och vara med i arbetet för en bättre och mer demokratisk skola!

DET HÄR ÄR ETT MEDLEMSKAP

NATIONELLA TRÄFFAR

Sveriges elevråd – SVEA erbjuder varje år mötesplatser nationellt och regionalt. På hösten har vi vårt årsmöte Elevrådskongressen. Där tar våra medlemmar beslut om organisationens framtid. Under våren har vi vår utbildningshelg USE YOUR VOICE. Dessutom håller våra regioner i träffen som vi kallar för DRIVKRAFT. En dag full av workshops och föreläsningar.

Läs mer om våra träffar ⇒

MEDLEMSSIDAN

Medlemssidan är en digital plattform
där vi samlat tips och material som kan
ge er inspiration och stöd i ert arbete!

Till medlemssidan ⇒

UTBILDNINGAR

Sveriges elevråd – SVEA erbjuder olika sorters utbildningar för att hjälpa er att stärka och skapa mer engagemang i elevrådet. Som medlem får ni ett rabatterat pris på våra utbildningar.

Läs mer om våra utbildningar ⇒

ELEVRÅDSFONDEN

Som medlem hos oss kan ni söka pengar ur Elevrådsfonden! Elevrådsfonden finns för att ni ska kunna genomföra alla grymma idéer och projekt som gör skolan roligare och bättre!

Läs mer om Elevrådsfonden ⇒

ELEVRÅDSBESÖK

Vi kommer på besök till er! Våra elevrådsbesök fungerar som en introduktion och inspiration till elevrådsarbete och elevers inflytande i skolan. Det går också bra att boka in ett inspirationsmöte via Skype!

Boka ett elevrådsbesök ⇒

HJÄLP & STÖD

Vi finns här för er! Ställ era frågor om styrelsearbete, projektledning eller elevrådsarbete!

Hör av er till oss på medlemskap@svea.org så hjälper vi er!

ELEVRÅD! Vi finns här för er.

Av elever, för elever! 

Vi besöker elevråd i hela Sverige!

Fler frågor om medlemskap?
Kontakta oss på medlemskap@svea.org så hjälper vi dig!