No comments yet

Kallelse till Konstituerande regionskongress – VÄST

Vi vill härmed informera dig om ett pepp event i Uddevalla lördag den 23 maj. På gymnasiet Akademi Sinclair skriver vi nämligen elevrådshistoria i form av något nytt som aldrig tidigare hänt i ditt län – vi ska bilda en region!

Det kanske inte säger så mycket, men det är nästan tanken. Men för att göra en kort sammanfattning: en region är en organisation som tillhör riksorganisationen Sveriges elevråd – SVEA, med syftet att samla och stärka elevråd som tillhör regionen. Denna region har just som syfte att innefatta Västra Götalands län. Tanken är att det nu är upp till dig som medlem att få vara med och skapa regionen och vad den ska göra.

Under eftermiddagen kommer vi hinna med att utbyta erfarenheter och hålla workshops. Dessutom kommer vi hålla en så kallad konstituerande regionskongress, där vi fattar de beslut som behövs för att bilda regionen. Och det är ju just du som medlem som får vara med och fatta de besluten!

Lördag den 23 maj kl. 13.00-17.00 i Akademi Sinclair i Uddevalla​samlas alltså elevrådare i Västra Götalands län för att tillsammans lägga grunden för en region och skriva historia (och bjudas på fika förstås). Du som får denna kallelse är härmed kallad!

Du anmäler dig till detta grymma event genom att fylla i detta formulär: Här

Visst ses vi i Uddevalla?

P.S. Vi söker även grymma elevrådare som kan tänka sig att kandidera till den nya regionens styrelse, valberedning eller revisor. Vill du engagera dig djupare i elevrådsarbete eller vill veta mer om vad detta innebär? Hör då gärna av dig!

Med all kärlek,
Sveriges elevråd – SVEAs förbundsstyrelse

Post a comment