No comments yet

Förnya ert medlemskap för 2015!

Nu är det dags! 2015 är här och det innebär att alla medlemmar måste skicka in en ny medlemskapsansökan. Året kommer bjuda på massor av spännande saker, det vill ni inte missa! Bland annat går den årliga nationella träffen Use Your Voice den 27-29 mars av stapeln i Kil, vilket är ett gyllene tillfälle att få bra tips på hur ni ska stärka ert viktiga elevrådsarbete men också träffa andra duktiga elevråd och utbyta tips!


Om ni blir medlemmar innan den 6 mars har ni möjlighet att skicka en deltagare gratis till Use Your Voice, men det är inte allt – ju fler individuella medlemmar ni har desto billigare blir det.

Principen är enkel:  

20 individuella medlemmar = 20% rabatt på den totala deltagaravgiften, 

40 individuella medlemmar = 40% rabatt på den totala deltagaravgiften,

60 individuella medlemmar = 60% rabatt på den totala deltagaravgiften.

Läs mer om erbjudandet på www.svea.org/UYV.


Medlemskapsansökan hittar ni här. Skriv ut, fyll i och skicka in, antingen genom att scanna in och mejla till medlemskap@svea.org               eller per post till:
Sveriges elevråd – SVEA,
Norr Mälarstrand 24,
112 20 Stockholm.
Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss på medlemskap@svea.org. 

Kom ihåg att ju fler vi är, desto starkare blir vi! Samla fler individuella medlemmar genom att skriva ut några extra D-sidor av medlemskapsansökan och peppa alla elever på er skola att bli medlemmar i Sveriges tyngsta elevrådsorganisation!

Tillsammans kan vi #påverka2015!

Post a comment