HEJ ELEVRÅD!

Vill ni vara en del av någonting större? Få hjälp i ert elevråd?
Lära er mer om hur ni kan påverka på er skola?

Ett medlemskap i vår organisation är gratis och innebär bland annat att ert elevråd får stöd i ert påverkansarbete, tillgång till verktyg och material, kan söka pengar från vår elevrådsfond och får rabatt på våra utbildningar.

BLI MEDLEM.

Fyll i formuläret för att få inloggningsuppgifter till ebas.svea.org. Då får ni tillgång till vårt medlemssystem som används för att bli medlem i Sveriges elevråd – SVEA. Endast en person från elevrådet behöver fylla i det här formuläret.

DET HÄR ÄR ETT MEDLEMSKAP

NATIONELLA TRÄFFAR.

Sveriges elevråd – SVEA erbjuder varje år mötesplatser nationellt och regionalt. På hösten har vi vårt årsmöte Elevrådskongressen. Där tar våra medlemmar beslut om organisationens framtid. Under våren har vi vår utbildningshelg USE YOUR VOICE. Dessutom håller våra regioner i träffen som vi kallar för DRIVKRAFT. En dag full av workshops och föreläsningar.

Läs mer om våra träffar.

MEDLEMSSIDAN.

Medlemssidan är en digital plattform
där vi samlat tips och material som kan
ge er inspiration och stöd i ert arbete!

UTBILDNINGAR.

Sveriges elevråd – SVEA erbjuder olika sorters utbildningar för att hjälpa er att stärka och skapa mer engagemang i elevrådet. Som medlem får ni ett rabatterat pris på våra utbildningar.

Läs mer om våra utbildningar här.

ELEVRÅDSFONDEN.

Som medlem hos oss kan ni söka pengar ur Elevrådsfonden! Elevrådsfonden finns för att ni ska kunna genomföra alla grymma idéer och projekt som gör skolan roligare och bättre!

Läs mer om Elevrådsfonden här.

ELEVRÅDSBESÖK.

i kommer på besök till er! Våra elevrådsbesök fungerar som en introduktion och inspiration till elevrådsarbete och elevers inflytande i skolan. Det går också bra att boka in ett
inspirationsmöte via Skype!

Boka ett elevrådsbesök!

RÅDGIVNING.

Vi erbjuder våra medlemmar olika slags rådgivning. Vi finns här för er! Ställ era frågor om styrelsearbete, projektledning eller elevers rättigheter!

Hör av er till oss på info@svea.org så hjälper vi dig!

SVERIGES ELEVRÅD – SVEA

Norr Mälarstrand 24
112 20 Stockholm

KONTAKTA OSS

08-562 788 00
info@svea.org

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV.

SOCIALA MEDIER