Är du redo för en utmaning som kommer ge dig kunskaper för livet? Bra! Nu söker Sveriges elevråd – SVEA nya elevrådsutvecklare. Oavsett om du är intresserad av projektledning, elevers rättigheter eller att utbilda finns det nu möjlighet för dig att bli mer engagerad och få tillfälle att vara med och utveckla Sveriges elevråd – SVEA!

Sveriges elevråd – SVEA är en organisation för och av elevråd och mycket av vårt arbete utförs av Elevrådsutvecklare som är ideellt engagerade människor som brinner för en bättre och mer demokratisk skola! Om du är intresserad av vara med och skapa en bättre och roligare skolgång ska du söka till att bli Elevrådsutvecklare nu!

Det finns tre olika grupper inom Elevrådsutvecklarna: Utbildare, arbetsgruppen för Elevers Rättigheter och Projektledargruppen. Som elevrådsutvecklare har du chansen att vara med och driva planera våra nationella träffar, utbilda elevråd och elevskyddsombud eller hjälpa till och stötta andra elever i deras rättigheter.

Läs mer om de olika uppdraget och hur du ansöker här:

 

Uppdragen sträcker sig över ett år och är helt ideella, alla som blir antagna kommer få utbildning inom Sveriges elevråd – SVEA och möjlighet till kompetensutveckling under året.

Om du ansöker måste du kunna medverka på Grundutbildningen den 16-18 januari 2015. Blir du antagen får du mer information om denna då.

Ansökningen är öppen till och med den 1 december!