No comments yet

Bli elevrådsutvecklare!

Nu söker Sveriges elevråd – SVEA engagerade personer som vill bli elevrådsutvecklare och vara med att lyfta elevernas möjlighet att förbättra den svenska skolan. Du får i uppdraget erfarenheter som du har med dig genom hela livet och något att sätta på CV:t. Ansök nu till att bli vår nästa projektledare, utbildare eller eleversrättighetsexpert!

Ansökan görs här

Sista ansökningsdatum är den 29 november

Utbildare

Är du en person som älskar att inspirera och engagera? Som är redo att förändra skolsverige? Vill du åka ut i Sverige utbilda elever och skolpersonal i hur vi skapar en bättre och mer demokratisk skola? Perfekt! Då ska du söka uppdraget som utbildare för Sveriges elevråd – SVEA!

 

Projektledargruppen

Är du strukturerad och gillar att hålla i trådarna? Gillar du att träffa nya människor och att jobba med att lösa problem? Då är du den vi söker till projektledargruppen hos Sveriges elevråd – SVEA!

 

Eleversrättigheter

Är du en person som brinner för Elevers rättigheter? Elevers Rättigheter-gruppen arbetar med att ge rådgivning till elever som blivit kränkta, orättvis behandlade, avstängda från skolan, etc. Gillar du att argumentera, hitta lösningar på komplexa problem och hjälpa andra ska du söka till Elevers rättigheter-gruppen!

Post a comment